FAQ items aan het laden...
Shutters 2024-02-26T11:33:42+01:00

Kunnen wij u ergens mee helpen?

NEEM CONTACT OP

Het ultieme exclusieve houten maatwerkproduct dat voor elk raam passend gemaakt kan worden. Onze Shutters voegen in elk interieur sfeer en luxe gevoel toe.

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kun je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand.

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij Vision Arena standaard.

Kenmerken Shutters Vision Arena:

  • Leverbaar in Paulownia hout
  • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
  • Geschikt voor alle raamsoorten en dus ook speciale raamvormen.
  • Kies voor een verticaal bedieningsstokje of voor verborgen bediening.
  • Verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren

Materiaal: Paulownia

Een houtsoort met een Hollands tintje, vernoemd naar de Anna Paulowna van Rusland, echtgenote van Koning Willem II. Een snelgroeiende boom die van 10 tot 25 meter hoog kan worden. Het hout heeft een open nerf, is licht en zeer sterk en heeft een hoge splijtweerstand en is goed te bewerken. De brandwerende eigenschappen zijn beter dan de meeste hardhoutsoorten. Het wordt gebruikt voor het vervaardigen van fijn meubelwerk, muziekinstrumenten en houtsnijwerk, net als 1000 jaar geleden in de Oriënt.

Partners