FAQ items aan het laden...
Over ons 2021-10-22T09:50:44+01:00

Kunnen wij u ergens mee helpen?

NEEM CONTACT OP

Vision Arena is een internationaal bedrijf op het gebied van raam- en textieldecoratie, functionerend als groot- en detailhandel. Wij zijn opgericht in 2001 met als hoofddoel de klant tevreden te stellen. Hierbij houden wij rekening met de wensen van onze klanten en doen wij ons uiterste best om alles nauwkeurig en snel uit te voeren. Tijdens de productie wordt ieder detail met precisie uitgewerkt. Voor de uitlevering van het product vindt er nog een nacontrole plaats zodat we zeker weten dat alles op de gewenste wijze aankomt bij de klant.

Onze uitgekiende werkwijze staat al 18 jaar garant voor onze uiterst snelle levertijden. De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij als Vision Arena ook het initiatief nemen om het eindproduct bij de klant te bezorgen. Dit geschiedt op een kwalitatieve wijze met de hoogste normen.

Vision Arena is continu aan het groeien en ontwikkelt regelmatig nieuwe dessins en nieuwe modellen. Wij kennen een groot aanbod aan confectie en patronen, waaronder vitrage, overgordijnen, binnenzonwering en brandvrijestoffen. Hierover kunt u meer lezen onder collectie.

Partners