FAQ items aan het laden...
Gordijnen 2024-02-26T11:34:18+01:00

Kunnen wij u ergens mee helpen?

NEEM CONTACT OP

Indien u houdt van een klassieke, strakke en functionele raambekleding is een rolgordijn een van de raamdecoraties waaruit u kunt kiezen. Deze raamdecoratie past in bijna iedere ruimte en is ook te combineren met zowel overgordijnen als vitrage. Een rolgordijn kent daarnaast ook geen beperkingen m.b.t. breedte. De toepassing is hiermee erg breed. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan kleuren en dessins. Daarnaast is het mogelijk om ook te kiezen uit verschillende stofmateriaal: transparant, verduisterend, brandvertragend (Trevira CS ®).

Standaard wordt een rolgordijn uitgeleverd met bedieningsketting, indien gewenst is het mogelijk om het rolgordijn met een elektrische bediening te verkrijgen.

Indien u houdt van een klassieke, strakke en functionele raambekleding is een duo rolgordijn een van de raamdecoraties waaruit u kunt kiezen. Deze raamdecoratie past in bijna iedere ruimte en is ook te combineren met zowel overgordijnen als vitrage. Een rolgordijn kent daarnaast ook geen beperkingen m.b.t. breedte. De toepassing is hiermee erg breed. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren en dessins. Daarnaast is het mogelijk om ook te kiezen uit verschillende stofmateriaal: transparant, verduisterend.

Standaard wordt een rolgordijn uitgeleverd met bedieningsketting, indien gewenst is het mogelijk om het rolgordijn met een elektrische bediening te verkrijgen.

Een vouwgordijn is een tijdloze raamdecoratie en past uitstekend in zowel moderne als klassieke interieurs. Het is een ideaal type gordijn in het temperen van het daglicht en geeft een uniek accent aan uw interieur.

Ook voor het vouwgordijn geldt dat u een keuze heeft uit een breed assortiment met talrijke kleuren en dessins.

Standaard wordt een vouwgordijn uitgeleverd met bedieningsketting, indien gewenst is het mogelijk om het vouwgordijn met een elektrische bediening te verkrijgen.

 

De houten jaloeziën geven uw huis een warme en luxe uitstraling. Voor deze raamdecoratie geldt dat u een keuze heeft uit drie opties m.b.t. de dikte. U kunt kiezen uit een dikte van 35mm, 50mm en 60mm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verscheidene kleuren.

Standaard worden houten jaloeziën uitgeleverd met koordbediening.

De aluminium jaloeziën geven uw huis een warme en luxe uitstraling. Voor deze raamdecoratie geldt dat u een keuze heeft uit vier opties m.b.t. de dikte. U kunt kiezen uit een dikte van 25mm, 35mm, 50mm en 60mm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verscheidene kleuren.

Standaard worden jaloeziën uitgeleverd met koordbediening.

De plissé heeft een uiterst modern look binnen de verschillende raamdecoraties. Deze gordijnsoort is geschikt voor zowel standaardramen als voor schuine ramen. U kunt kiezen uit een fraai geplooid plissé (enkel) of de honingraatstructuur(dubbel), hiermee kunt u zelf bepalen hoe u het zonlicht filtert. Het populaire model de AO20 uitvoering (topdown/ bottom-up) is hier een voorbeeld van, u kunt hiermee een optimale balans regelen tussen lichtinval en privacy.

Ook hier bieden wij u een breed assortiment aan kleuren en dessins. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende stofmateriaal: transparant, verduisterend en brandvertragend (Trevira CS (registered)).

De plissé kan met de volgend bedieningen uitgeleverd worden: koord, ketting en handgreep.

Lamellen behoren ook tot de tijdloze raamdecoratie en zijn uiterst geschikt voor grotere ruimten, zowel in huis als op kantoor. Het is ook mogelijk om voor deze raamdecoratie te kiezen uit verschillende stofmateriaal: aluminium en pvc.

Standaard worden lamellen uitgeleverd met kettingbediening.

Brandvrijestoffen zijn van cruciaal belang als interieur voor instellingen, ondernemingen en zorgcentra. Vision Arena beschikt over een breed assortiment aan brandvrijestoffen met certificaat. Daarnaast is het ook mogelijk om een compleet nieuw artikel te produceren naar eigen wens. Om de kwaliteit van deze stoffen te waarborgen werken wij samen met kwalitatieve leveranciers.

Overgordijnen zijn onder te verdelen in twee soorten breedten, nl. de standaard kamerhoogstoffen (280cm/300cm) en de baanstoffen (140cm). Vision Arena beschikt over een breed assortiment voor de uitvoering van deze raamdecoratie. U kunt kiezen uit o.a. meer dan 500 soorten kleuren en dessins.

Vitrages zijn te verdelen in twee soorten, nl. glasgordijn en inbetween. Voor beide soorten geldt dat Vision Arena beschikt over een breed assortiment waaruit u kunt kiezen. Deze stoffen zijn 100% krimpvrij en kunnen geleverd worden in iedere maat/afmeting die u wenst.

Binnenkort kunt u kennis maken met onze gerecyclede en ecologische gordijnstoffen. Wilt u op de hoogte blijven, stuur ons een bericht.

Partners